Συμβουλές

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ

Πρόκειται για τις κλασικές σφραγίδες με αυτόματο μηχανισμό μελανώματος, ο οποίος είναι γρήγορος στη χρήση κι προσφέρει άριστη ποιότητα αποτύπωσης. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών, ανάλογα με τις σειρές του κειμένου που θέλετε να τυπώσετε. Παράγονται επίσης σε διάφορα χρώματα και σχήματα (παραλληλόγραμες, στρογγυλές, οβάλ) για να εξυπηρετούν κάθε ανάγκη σας, όπως την αποτύπωση λογότυπου.

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΣΕΠΗΣ

Αυτόματες σφραγίδες με εργονομικό σχεδιασμό. Είναι πρακτικές στη χρήση και προσφέρουν ευκολία στη μεταφορά σε οποιοδήποτε χώρο. Διατίθενται και σε στρογγυλό σχήμα

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ

Οι ξύλινες σφραγίδες, λόγω του απλού σχεδιασμού τους, αποτελούν μια οικονομική λύση. Το πλεονέκτημά τους είναι η δυνατότητα τύπωσης σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα εσείς επιλέξετε (παραλληλόγραμο, τετράγωνο, οβάλ, στρογγυλό). Συνοδεύονται από ξεχωριστό ταμπόν.

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ

Αυτόματες σφραγίδες οι οποίες διαθέτουν ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό και είναι ιδανικές για συνεχή και έντονη χρήση εντός του εργασιακού χώρου.

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΣΤΥΛΟ

Οι σφραγίδες στυλό αποτελούν μια κομψή και εύχρηστη επιλογή που σας δίνει τη δυνατότητα να σφραγίζετε κι να υπογράφετε ταυτόχρονα. Προσδίδει κύρος και είναι μια πρωτότυπη επιλογή δώρου για τους αγαπημένους σας.

ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΜΕΝΕΣ

Οι αυτοκατσκεαυαζόμενες σφραγίδες είναι ένα σετ συναρμολόγησης σφραγίδων, ιδανικό για όσους χρειάζεται να μετατρέπουν συχνά το κείμενο της σφραγίδας τους. Περιλαμβάνει μια πλακέτα γραμμάτων και μια λαβή τοποθέτησης τους στην ειδική σφραγίδα.

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Η σφραγίδα μηχανικών είναι απαραίτητη ενώ απαιτεί συγκεκριμένες διαστάσεις είτε σαν αυτόματη σφραγίδα είτε σαν ξύλινη. Οι προδιαγραφές μιας επαγγελματικής σφραγίδας* μηχανικού είναι οι εξής:

-Διαστάσεις 80mm x 30mm(προτείνεται) ή 75mm x 30mm

-Σφραγίδα με πλαίσιο

-Όνομα, Επίθετο (Επωνυμία)

-Σχολή/Ίδρυμαα Αποφοίτησης/Ειδικότητα

-Μέλος ΤΕΕ – Αριθμός Μητρώου στο ΤΕΕ

-Διεύθυνση άσκησης επαγγέλματος (Περιοχή, Ταχυδρομικό Κώδικα)**

-ΑΦΜ, ΔΟΥ στην οποία ανήκει ο μηχανικός

-Τηλέφωνο Επικοινωνίας

-***Ο αριθµός μητρώου εγγραφής στο τοπικό πολεοδομικό γραφείο

Σημ.:

*Η σφραγίδα που περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο είναι πολύ μεγάλη για την παραπάνω διαδικασία και για το σκοπό αυτό οι περισσότεροι μηχανικοί εκδίδουν και µια δεύτερη µε μικρότερες διαστάσεις, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τα έγγραφα της εφορίας. Αυτή η σφραγίδα πρέπει να αναγράφει τουλάχιστον τα παρακάτω στοιχεία:

1. Επωνυμία

 2. Ειδικότητα / τίτλος πτυχίου

3. Ίδρυµα αποφοίτησης

4. Διεύθυνση και τηλέφωνο

 5. ΑΦΜ και ∆ΟΥ

**Στην περίπτωση που ο χώρος είναι ιδιόκτητος (ο χώρος κατοικίας του μηχανικού) και θα χρησιμοποιηθεί και ως επαγγελματική στέγη, τότε μπορεί να θεωρηθεί ένα µέρος (π.χ. ένα δωμάτιο) ως χώρος άσκησης της δραστηριότητας. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει φορολογική απαλλαγή για κάποια από τα έξοδα της κατοικίας. ∆εν απαιτείται αυτοψία από την εφορία.

***Στο πολεοδομικό γραφείο κατά τον έλεγχο των µελετών που καταθέτει κάθε μηχανικός πρέπει να γίνεται ταυτοποίηση της υπογραφής του, σύµφωνα µε τα μητρώα των μηχανικών του εκάστοτε πολεοδομικού γραφείου και για αυτό το σκοπό θα σας ζητηθεί να κάνετε εγγραφή. Με τον αριθµό του μητρώου σας θα μπορεί να βρεθεί η υπογραφή σας και να συγκριθεί µε αυτή στη µελέτη.

Παραδείγματα:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ (Πολυτεχνείο)

Αρ. Μητρώου ΤΕΕ …….

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ………..Τ.Κ………. ΠΟΛΗ ……………

ΤΗΛ. ……………../ ………………

Α.Φ.Μ…………………..ΔΟΥ………..

Ενημέρωση…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.